Nyheter

Nyheter

...........

Senaste nytt från MEK
Kommentera gärna :)

Medlemsavgiften

Senaste nyttPosted by Styrelsen informerar 03 Feb, 2016 18:21

Alla som har tänkt ställa ut !

Glöm ej att betala 2016-års medlemsavgift, innan ni anmäler.

Det är extra viktigt om man loggar in på mina katter och anmäler den vägen. Ni kommer inte med om ni inte betalt medlemsavgiften.

SVERAKS resultatlistor säger allt.

Är du osäker på medlemsavgiftens storlek ? Det står på sidorna - Om Oss - och - Kontakt -

Solveig

Arkivet

Senaste nyttPosted by Styrelsen informerar 22 Jan, 2016 12:42
Arkivet har börjat fyllas, det är inte så mkt där ännu, men det kan vi väl ändra på,
eller hur? Ni som har gamla tidningsurklipp och har tillgång till en skanner kan läsa in urklippen och spara som en pdf. En skanner har man om man har en skrivare som kan kopiera. Det går att få hjälp med detta om det är krångligt. smiley
Den stora fördelen med att ha artiklar sparade som pdf är att de ser likadana ut på alla datorer och de går inte att ändra av misstag.
När man klickar på länken till en pdf så öppnas den i en ny flik. Här kan man läsa och bläddra i artikeln, det syns upptill i mitten hur många sidor det är. Vill man skriva ut så klickar man på symbolen för skrivare uppe till höger (om man har en skrivare), varje sida i dokumentet kommer att skrivas på en egen A4. Det går också att spara hem artikeln till den dator man sitter vid genom att klicka på diskettsymbolen bredvid skrivarsymbolen. Den kommer att sparas som en pdf även på din dator.
Om man har frågor och funderingar kring detta så går det bra att skriva i Ljugarbänken eller att kontakta vår webmaster.

Fotoalbum

Senaste nyttPosted by Styrelsen informerar 21 Jan, 2016 19:18
Ett enkelt bildgalleri är nu på plats, den har inte så många avancerade finesser så om sådana efterlyses kan vi byta till en annan. Galleriet är uppdelat i ett antal album som inte innehåller så många bilder ännu. Webmaster tar tacksamt emot bildmaterial. Av speciellt stort intresse är bilder från de utställningar MEK arrangerat under åren, men även bilder från uppfödning och andra roliga bilder. Det måste inte vara katter med på bilderna :)
Har du bilder kan du kontakta webmaster eller skriva en kommentar här så kontaktar han dig.

Ljugarbänken

Senaste nyttPosted by Styrelsen informerar 21 Jan, 2016 19:11
Ett forum för klubbens medlemmar finns nu på plats. Den är utformad på samma sätt som nyhetsbloggen förutom att den är öppen för alla att kommentera i. Det behövs ingen inloggning där. Om det blir spam och trams på grund av detta kommer den också att låsas så att endast klubbens medlemmar kan kommentera där. För er som har facebook är nog upplägget med inlägg - kommentarer välbekant. Det går bra att hör av sig till webmaster om man har funderingar eller idéer kring något på hemsidan.

Blogg aktiverad

Senaste nyttPosted by Styrelsen informerar 21 Jan, 2016 13:31
Hemsidan har nu en blogg som i första hand är tänkt som ett smidigt sätt att snabbt få ut nyheter. Det är under uppstarten endast webmaster som kan göra inlägg men detta kommer naturligtvis att ändras senare, styrelsen informerar t.ex. kommer naturligtvis att hanteras av styrelsen. Det kommer att krävas en inloggning för att kunna kommentera inlägg, en kod kommer att tillhandahållas samtliga medlemmar i föreningen, Koden behöver bara skrivas in en gång (på varje dator man nyttjar). Bloggen öppnas i en ny flik i webläsaren.